На 26 юли 1964 г. в 3:15 часа в окръг Арлингтън

...
На 26 юли 1964 г. в 3:15 часа в окръг Арлингтън
Коментари Харесай

Сандра Бълок на 55: Да я видим през годините!

На 26 юли 1964 г. в 3:15 часа в окръг Арлингтън в американския щат Вирджиния, оперната певица Хелга и вокалният преподавател Джон се снабдяват с първата си щерка, а светът – с бъдеща актриса, която безспорно всички ще помнят. Нейното име е Сандра Бълок.

Днес тя има зад тила си десетки кино награди, в това число „ Златен глобус “, „ БАФТА “ и „ Оскар “. Дебютът ѝ в киното е през 1987-а във кино лентата Hangmen, където влиза в ролята на Лиса Едуардс – другарка на сина на Роб Грийн, който знае рискови секрети за Джо Конъли. Така по петите на Лиса потеглят хората на Конъли, тъй като тя се оказва идеалната цел, с помощта на която да стигнат и до Грийн. Последната ѝ роля пък е в акомодацията по книгата на Джош Малерман „ Кутия за птици “, като там тя е и продуцент.

Многократно е била на корицата на Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Glamour, Rolling Stone... Влизала е в класациите на списание People за най-красивите хора в света, а през 1997 година заема 58-о място в „ Топ 100 кино звезди на всички времена “ на списание Empire. И несъмнено, има звезда на холивудската Алея на славата. Участвала е в доста акции в поддръжка на дамите, в това число в тази за рака на гърдата на Avon – през 2001 година подарява за аукцион своята рокля от премиерата на кино лентата „ Приложна магия “ (1998), подарява пари и на Американския червен кръст.

Осиновява сина си Луис през 2010-а, до момента в който се развежда с Джеси Джеймс, а 5 години по-късно – и щерка си Лайла. В момента живее с фотографа Брайън Рандъл. Да я забележим през годините!

 
Сандра Бълок във кино лентата, за който всички приказват

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР